ACTIVITATS

La visió de Limusines Lara és simple: tot el que fem és centrar-nos en vostè. La nostra feina té sempre present la bona conducció, la seguretat, la comoditat, la discreció i l'eficàcia.

Limusines Lara neix amb la visió de donar un servei exclusiu de lloguer de vehicles amb conductor. L'activitat principal de la nostra empresa és el trasllat de l'usuari a qualsevol punt sol•licitat. Amb un trasllat ràpid, còmode i eficaç, tenint en compte sempre la puntualitat i la discreció.
Oferim els trasllats necessaris promoguts per empreses privades, organismes oficials, viatges relacionats amb la gastronomia, l'esport (esquí-golf), viatges familiars privats o qualsevol esdeveniment que requereixi el nostre servei.
El nostre client tindrà, sens dubte, el millor servei de transport, en què podrà triar entre una flota de confortables vehicles de luxe amb equipament especial per a la neu. Ens adaptem a la seva comoditat i oferim un servei integral de trasllats, en què la bona conducció, la discreció i l'eficàcia prevalen.