Taxi Andorra Girona

Taxi Andorra Girona

Podem oferir el millor servei de taxi d'Andorra a Girona amb els nostres vehicles d'alta gamma, un servei de transfer i trasllats privats a qualsevol lloc de la província de Girona, aeroport, ports marítims, estaciónes de tren, visites mèdiques, concerts de musica, esdeveniments esportius, etc. li recollim al seu domicili, li vam traslladar, ens esperem i li vam tornar al seu domicili si cal, qualsevol necessitat de mobilitat a Girona que tinguin, es el podem oferir amb el nostre servei de taxi a Girona des d'Andorra.

Pot consultar-nos la seva necessitat de transport per oferir-li el millor vehicle que cobreixi la seva petició, disposem de vehicles d'alta gamma confortables i segurs per viatjar amb tota comoditat, si la seva necessitat és de més ocupants per viatjar, també disposem de vehicles de major capacitat perquè pugui viatjar tota la família junta i còmodament, també per a grups reduïts de pocs membres.

Els nostres experimentats xofers estaran sempre pendents de totes les seves necessitats durant tot el servei de trasllat, podent oferir un temps reduït d'espera gràcies a que comptem amb el nombre adequat d'unitats per satisfer la demanda existent en el mercat.


Taxi Andorra Girona